TEMİZLİK YAPARKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER NELERDİR?

Temiz evin ferahlığı ve havası herkesi mutlu eder, fakat ev temizlerken her şeyi doğru yapıyor muyuz? Basit olarak görülen ev temizliğinde dikkat edilmesi gereken detaylar var. İşte yoğun zaman ve çaba harcayarak yapılan ev temizliğinde dikkat edilmesi gerekenler…

 

1. Elektrikli süpürgesini temizleyin ve bakımını yapın

Ev temizliğinde en çok vakit alan işlerden biri de evi süpürmektir. Peki, elektrik süpürgeniz gerçekten verimli çalışıyor mu? Süpürgenizin daha verimli çalışabilmesi için torbasını ve filtresini temizleyin, süpürge kısmını gerekiyorsa değiştirin. 

 

2. Süngerin ömrünü uzatın

Mutfakta en çok mikrop taşıyan eşyalardan biri de süngerlerdir. Dolapları, fırını, tezgahı kısaca aklınıza gelebilecek her yeri süngerlerle temizliyoruz. Bu sebeple süngerleri sık sık temizlemek gerekir! Bunun için de bulaşık makinesini kullanabilirsiniz. Süngerleriniz makineden çıktığında tertemiz olacaktır. 

 

3. Elektronik eşyaların temizliği

Elektronik eşyaların üzerinde veya yakınında hiçbir kimyasal temizleyici kullanmayın. Masanızı temizleyecekseniz, her yere temizleyiciye püskürtmeye başlamadan önce bilgisayarınızı ve hoparlörlerinizi ortadan kaldırın. Temizlik ürünleri belli bir süre sonra elektronik eşyalarınıza zarar verebilir. Elektronik eşyalar için ürün üzerindeki kullanma talimatlarına mutlaka uyun ayrıca elektronik için yalnızca kuru, temiz bir bez veya yumuşak bir fırça kullanın.

FABRİKA
75.Yıl OSB Mh. 8.Cd. No: 21 ESKİŞEHİR
FABRİKA SATIŞ MAĞAZASI
75.Yıl OSB Mh. 8.Cd. No:21 ESKİŞEHİR
ŞUBE
Asarcıklı Cad. No:50 26090 ESKİŞEHİR